Győzött a SEK és a Büki Gyógyfürdő futsalcsapata

Szerző: KLEINHAPPEL MIKLÓS

- 2011. október 6., csütörtök 10:55

A Savaria Egyetemi Központ hallgatói és annak egyik gyakorló intézménye, a Büki Gyógyfürdő dolgozói alkotta női csapat az első helyet szerezte meg hétvégén azon a futsal kupán, amelyen a turizmus szakma kiválóságai második alkalommal mérkőztek meg egymással – tájékoztatta hírlevelünket Nagyváradi Katalin, a Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar főiskolai tanársegéde.

Az október 1-jén Telkiben megrendezett II. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupán a győztes csapatot Orbán Szandra, Somogyi Cintia, Görög Mónika, Faludi Réka rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos hallgatók, valamint Szabó Erika és Dohi Renáta, a Büki Gyógyfürdő dolgozói alkották.

A SEK és a gyógyfürdő csapata az első mérkőzést a Malév gárdájával játszotta. A meccs az előbbi fölényes – 6:1-es – győzelmével zárult. A következő összecsapás az Üröm SC ellen újabb, ezúttal 3:0-ás győzelmet hozott. Az első helyért nagy küzdelemben kellett megvívni a sorcserével meccselő, profi futsal játékosokat felsorakoztató Kalafa ellen; csak a jól kidolgozott taktika révén sikerült 0:0-ás eredményt elérni, ám ez is elegendő volt, ahhoz, hogy a Savaria Egyetemi Központ és a Büki Gyógyfürdő együttese a dobogó legfelső fokára állhasson.

A győztes csapat a büki fürdőben október 28-án gálavacsorán és masszázson vehet részt.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: