Továbbra is alapítványi ösztöndíjaival támogatja a hallgatókat a Közgazdaságtudományi Kar - Sopron Tv

Szerző: SOPRONTV.HU

- 2013. január 11., péntek 08:59

soprontv.hu
soprontv.hu

Januárban Sopronban és Szombathelyen is tart nyílt napot a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara. Az idei felvételi eljárásban a remények szerint, a tavalyihoz hasonlóan 50 hallgató alapképzését tudja finanszírozni a kari ösztöndíjalap.

Sopronban a nyíltnap sorozat második alkalmán kedden a Közgazdaságtudományi Kar történetét is megismerhették az érdeklődők. Az Erzsébet utcai Campuszon tartott tájékoztatón az idei felvételi eljárásban meghirdetett alapképzési szakokról és azok finanszírozási formájáról is hangzottak el részletek. A Közgazdaságtudományi kar a kedvező tapasztalatokból kiindulva folytatja sikeres ösztöndíjprogramját, melyet a Soproni Felsőoktatásért Alapítvánnyal összefogva hívott életre. Az intézmény képzési kínálatában különleges helyet tölt be az idegen nyelvű képzés, mely a gazdálkodás és menedzsment szakon érhető el.

A Közgazdaságtudományi Kar 2013-ban az alapképzésben 6 szakot hirdetett meg, valamint indít mesterképzést, felsőoktatási szakképzést, szakirányú továbbképzést és doktorképzést. Összesen 400, ebből az alapképzésre mintegy 200 hallgatót várnak szeptemberben. Idén a remények szerint a tavalyi évhez hasonlóan körülbelül 50 hallgató alapképzését tudja finanszírozni az alapítványi ösztöndíj program.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: