Új képzések a soproni Benedek-karon - kisalfold.hu

Osztatlan, érettségire épülő, nappali rendszerű képzéseket indít az NYME Benedek Elek Pedagógiai Kara 2013 szeptemberétől.

Osztatlan, érettségire épülő, nappali rendszerű képzéseket indít az NYME Benedek Elek Pedagógiai Kara 2013 szeptemberétől közgazdásztanár (kereskedelem-marketing szakirány) mérnöktanár (faipar, könnyűipar, környezetvédelem- vízgazdálkodás szakirányok), valamint agrármérnök tanár (erdészet- és vadgazdálkodás szakirány) szakokon.

 

A közgazdásztanár osztatlan képzés, mint pedagógusképzés államilag támogatott, miközben a különböző közgazdasági jellegű BA képzések elvégzése csak önköltséges formában lehetséges.

 

Amennyiben valaki államilag támogatott képzés keretében elvégzi a közgazdásztanár szakot, csak egy félévet kell még önköltséges formában tanulnia ahhoz, hogy közgazdasági jellegű BA végzettséget szerezzen.

 

A Közgazdásztanár szak lehetőséget kínál tehát arra, hogy közgazdasági jellegű felsőfokú tanulmányokat folytassanak államilag támogatott képzés keretében.

 

A játék- és szabadidő-szervező tanár szakot és a pedagógiatanár - játék- és szabadidő-szervező tanár szakpárt csak 2014-ig, tehát még két évig hirdeti a kar, illetve választhatják az érdeklődők. Csak két évig van lehetőség tehát a végzett hallgatóink (szociálpedagógusok, óvodapedagógusok) számára, hogy a Benedek Karon Ma szintű végzettséget szerezzenek, ráadásul államilag támogatott formában.

 

Szociálpedagógusok akár egyszakos (3 féléves) képzést is választhatnak, óvodapedagógusok a szakpáros és 5 féléves képzésre jöhetnek.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: