Sporthírek

 • Duatlon Diákolimpia Országos Döntő

  2012.10.19., péntek

  Kiválóan szerepeltek a szombathelyi diákok a Duatlon Diákolimpia Országos Döntőjén.

 • Újabb racketlon aranyak

  2012.05.16., szerda

  Sákovics Péter, a Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar Sportági Intézeti Tanszék főiskolai adjunktusa 2010. január 1. óta vezeti a racketlon világranglistát. Az idei versenyévad eddigi három nemzetközi tornájából – egyedüliként a világon – egyéniben, a szenior kategóriában a legutóbbit, a Hunga...

 • A 12. SÁRVÁR-FÜRDŐ FÉLMARATON női abszolút győztese Süle Szilvia

  2012.04.12., csütörtök

  A SZoESE versenyzője élete második félmaratoniján 23 percet javítva egyéni csúcsán – 1:35:25-ös idővel megnyerte az idén 12. alkalommal megrendezett versenyt.

 • Mezei Futó Országos Bajnokság

  2011.12.05., hétfő

  Hét SZoESE érem (két arany, négy ezüst és egy bronz) – kettő egyéniben és öt csapatban. Czindrity Attila, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának hallgatója U23-as válogatott lett.

   

 • Futó Fesztivál Szombathely 2011 (képekkel)

  2011.10.20., csütörtök

  A Mezeifutó Európa Bajnokság Válogató versenysorozatának első állomása, Magyar Egyetemi Főiskolai Verseny, szabadidősport esemény. Mindez együttesen jellemezte a Szombathelyi Futófesztivált. A két eseményből álló program első napja a XXII. major’s papír Csótó Csúcsfutás volt október 14-én. Ezen első...

 • Győzött a SEK és a Büki Gyógyfürdő futsalcsapata

  2011.10.06., csütörtök

  A Savaria Egyetemi Központ hallgatói és annak egyik gyakorló intézménye, a Büki Gyógyfürdő dolgozói alkotta női csapat az első helyet szerezte meg hétvégén azon a futsal kupán, amelyen a turizmus szakma kiválóságai második alkalommal mérkőztek meg egymással – tájékoztatta hírlevelünket Nagyváradi Ka...

 • Négy bronzérmet szereztek az OB-n a SZoESE atlétái

  2011.07.04., hétfő

  A SZoESE négy versenyzővel utazott Nyíregyházára, az Ifi, Junior és UP Atlétikai OB-ra. Purgai Evelyn kettő, Czindrity Attila és Kívés Bendegúz egy egy bronzérmet nyert. Valamennyien - kiegészülve Nemes Gergővel – két számban indultak, és egyik számukban egyéni csúcsot értek el.

 • Ezüstéremes lett a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának focicsapata

  2011.05.16., hétfő

  Ezüstéremmel zárta a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságot (MEFOB) az NYME-SEK nagypályás férfi labdarúgócsapata. Tizenegyesekkel bukott el az aranyérem.

 • A MEFOB Futsal döntő házigazdája volt a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (képekkel)

  2011.04.21., csütörtök

  A szakemberek véleménye szerint minden idők legszínvonalasabb szakmai színvonalú MEFOB Futsal Döntőjét láthatta a nagyszámú közönség április 5-én és 6-án Szombathelyen a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület szervezésében, ahol a rendezők a...

 • MEFOB-sikerek – sí, kosárlabda, sportlövészet

  2010.05.28., péntek

  Szép eredményeket értek el az elmúlt hetekben a különböző Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Bajnokságokon (MEFOB) a Savaria Egyetemi Központ hallgatói. Síben, kosárlabdában és sportlövészetben is termett számukra babér.

 • Racketlon-aranyak és -bronzok Olaszországból

  2010.05.11., kedd

  Öt mérkőzés, hat óra játékidő, öt kilogramm súlyvesztés, valamint három arany- és egy bronzérem az első Italian Open verseny mérlege – tájékoztatta hírlevelünket Sákovics Péter, a Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar Sportági Intézeti Tanszék főiskolai adjunktusa.

 • Döntőben a SMAFC női kosárlabda csapata a tegnap esti mérkőzés után!

  2010.04.28., szerda

  Jól kezdtük a mindent eldöntő 3. elődöntőt. Ugyan Farkas és István kosarai után Kovalcsik még fordított, de aztán egy 10:0-ás három perccel, már tetemesnek tűnt előnyünk. Mielőtt túlzottan megnyugodhattunk volna Velkey és Koch pontjaival már csak négy pont maradt a tizenegyből.

 • Harmadik helyezett a MEFOB-on az NYME férfi kosárlabda csapata!

  2010.04.07., szerda

  Április 3-án fejeződött be a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda döntője Sopronban. A Nyugat-magyarországi Egyetem által szervezett tornán kifejezetten színvonalas mérkőzéseket láthatott a közönség.

 • Arany- és bronzérmes az NYME!

  2010.04.07., szerda

  Aranyérmes lett a Nyugat-magyarországi Egyetem női, bronzérmes a férfi kosárlabda csapata az április 1. és 3. között Sopronban, a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban megrendezett MEFOB döntőn.

 • Bajnok az NYME női kosárlabda csapata!

  2010.04.06., kedd

  A MEFOB 2009/2010-es kosárlabda döntőjének utolsó mérkőzését, a bajnokság eddigi két veretlen egyeteme, a Nyugat-magyarországi, és az Eötvös Lóránd női csapatai játszották. Az NBI/A csoportban szerplő játékosok közül Honti, Horti, Gadnai a soproni, míg Bagi, Fejes, Guti, Horváth, Laklóth a budapesti...

Displaying results 1 to 15 out of 40

Oldal 1

Oldal 2

Oldal 3

Következő >